Om

Björeman // Melin // Åhs publiceras varje vecka med ett fåtal undantag. Du kan prenumerera via en rad olika poddspelare eller vår hemsida.

Kom gärna med feedback! Du kan nå oss på TwitterMastodon eller via e-postadressen hej (a) bjoremanmelin.se. Vi läser all e-post!

Vilka är de tre herrar du lyssnar på varje vecka i Björeman // Melin // Åhs?

Fredrik Björeman arbetar till vardags som mjukvaruutvecklare. Han bor i Göteborg med hustru och bonusdotter, gillar att motionera och är med i en rad andra podcasts, bland annat Kodsnack. Fredrik är sannolikt för smart för sitt eget bästa och är den som redigerar denna podcast så den låter så bra som den gör. Fredrik finns även Twitter och Mastodon.

Joacim Melin arbetar till vardags som teamledaren och systemadministratör på ett statligt verk. Han bor i Vallentuna med fyra tre två barn, avskyr att motionera och ägnar sig hellre åt att pyssla med sin samling Amiga-datorer, skriva bloggposter på sin blogg eller agera redaktör för Datormagazin Retro  eller delta i denna podcast. Joacim drev mellan 2004 och 2017 bloggen Macpro. Joacim finns även på Mastodon.

Christian Åhs Grevsjö arbetar till vardags som projektledare. Christian bor i Jönköping med sina två döttrar, vill gärna vara livsstilstriathlet sitt halvtrasiga knä till trots. Christian och Joacim lärde känna varandra på Mac-forumet 99mac för över 20 år sedan och finns även på Twitter och Facebook


Björeman // Melin // Åhs spelas in på Mac-datorer. Vi använder Zencastr för våra samtal och direktsänder med programvaran Shoutcast och Audio Hijack. Björeman // Melin // Åhs klipps med Hindenburg och kapitelmarkeringarna görs med Podcast Chapters. Vår logotype har designats av Petra Wikström på Kollijox.