Om Björeman // Melin // Åhs

  Björeman // Melin // Åhs publiceras varje vecka med ett fåtal undantag. Du kan prenumerera via en rad olika poddspelare eller vår hemsida.

  Kom gärna med feedback! Du kan nå oss på Twitter, Mastodon eller via e-postadressen hej (a) bjoremanmelin.se. Vi läser all e-post!

  Vilka är de två (ibland tre) herrar du lyssnar på varje vecka i Björeman // Melin?

  Fredrik Björeman arbetar till vardags som mjukvaruutvecklare. Han bor i Göteborg med hustru och bonusdotter, gillar att motionera och är med i en rad andra podcasts, bland annat Kodsnack. Fredrik är sannolikt för smart för sitt eget bästa och är den som redigerar denna podcast så den låter så bra som den gör. Fredrik finns även Twitter och Mastodon.  Joacim Melin arbetar till vardags som systemadministratör på ett statligt verk. Han bor i Vallentuna med fyra tre barn, avskyr att motionera och ägnar sig hellre åt att pyssla med sin samling Amiga-datorer, skriva bloggposter på sin blogg eller agera redaktör för Datormagazin Retro  eller delta i denna podcast. Joacim drev mellan 2004 och 2017 bloggen Macpro. Joacim finns även på Mastodon.


  Christian Åhs arbetar till vardags som projektledare. Christian bor i Jönköping med sina två döttrar, vill gärna vara livsstilstriathlet sitt halvtrasiga knä till trots. Christian och Joacim lärde känna varandra på Mac-forumet 99mac för snart 20 år sedan och finns även på Twitter och Facebook.   
  Det finns massor med förnämliga platser att prenumerera på vår podcast:
  RSS, Apple Podcasts, Overcast, Pocket Casts eller Spotify. </center>


  Björeman // Melin // Åhs spelas in på Mac-datorer. Vi använder Skype för våra samtal och direktsänder med programvaran Shoutcast och Audio Hijack. Björeman // Melin // Åhs klipps med Logic och kapitelmarkeringarna görs med Podcast Chapters.