Avsnitt 44: Jag har fortfarande läsk i mitt tangentbord

Datormagazin retro är snart klar och ser underbart fin ut! Sedan kommer vi via diverse böcker över till tangentbord. Jocke behöver ett nytt och vi är nyfikna på vilka spännande alternativ som finns därute. Tips är varmt välkomna!

Från det går vi via äventyrsspelet Broken age vidare till Jockes plötsligt avslutade Apple watch-fas. Det verkar inte omöjligt att fler faser relaterade till Apple är på väg att ebba ut. Det finns så många som pratar så mycket om det lilla som händer kring Apple.

Därefter muntrar vi upp oss genom att diskutera filmen Michael Clayton, en film som får Fredrik att undra om många andra filmer inte är rätt dåliga.

Sedan pratar vi om vårt växande intresse för telefoner som inte kommer från Apple, från Webos till Android och, av någon sorts slump, Oneplus 3 som vi båda är nyfikna på, och lite nexustelefoner. Vi pratar om poddar i förhöjd hastighet, tråkigheterna som är att försöka få uppgraderingar av Android och undersöker hur det ligger till med Samsung-startade mobiloperativsystemet Tizen.

OCH: Jocke ger den första förklaring av vad Sharepoint är som Fredrik både lyckas ta till sig och komma ihåg!